Limburg Leads Start-Up Arena in het teken van euregionale start-ups

Nadat het event door de coronapandemie twee keer moest worden uitgesteld, wordt op 20 en 21 oktober 2021 Limburg Leads weer georganiseerd. Tijdens dit euregionale b2b-evenement kunnen het bedrijfsleven, de overheid en kennisinstellingen elkaar ontmoeten, kennis uitwisselen en zakendoen. Onderdeel van dit grensoverschrijdende evenement is de Limburg Leads Start-Up Arena. Hier komen start-ups uit Zuid-Limburg, Noordrijn-Westfalen en Belgisch Limburg samen om zichzelf te presenteren aan een breed publiek van potentiële investeerders en andere zakelijke partners.

De Start-Up Arena is een gezamenlijk initiatief van LIOF (de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Limburg, LRM (de investeringsmaatschappij van Belgisch Limburg en NRW.Bank (de stimuleringsbank van de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen), die elk hun netwerk inzetten om grensoverschrijdend samenwerking te bevorderen. Tijdens een webinar van Limburg Leads hebben alvast drie start-ups hun innovatieve idee gepitcht. Dit webinar is nu terug te kijken.

Tijdens het webinar, hieronder te bekijken, presenteren Cynteract uit Duitsland, Prop-AZ uit Nederland en UmanGo uit België zich.

Gratis toegang

Limburg Leads wordt gehouden in MECC Maastricht. De belangrijkste partners van het evenement zijn LIOF, NRW.BANK, LRM, de Limburgse Werkgevers Vereniging (LVW), de werkgeversorganisatie van Belgisch Limburg VKW, MKB-Limburg en Economische Samenwerking Zuid-Limburg (ESZL). Meer informatie over Limburg Leads is te vinden op https://www.limburgleads.com/nl/. Geïnteresseerden kunnen daar ook gratis hun bezoek registreren.