jun
1
vr
Werkbezoek Annemieke Traag
jun 1 hele dag

De dag begint met een bezoek aan Staatssecretaris Bottermann, samen met Bea Schouten (gedeputeerde Gelderland) gevolgd door een bezoek aan een project.

jun
6
wo
Bezoek van Ambassadeur Wepke Kingma aan stad en regio Aachen
jun 6 – jun 7 hele dag
Bijeenkomst 50 jaar Nederlands-Duitse Commissie voor Ruimtelijke Ordening @ Nino-gebouw
jun 6 @ 15:00

De Nederlands-Duitse Commissie voor Ruimtelijke Ordening viert dit jaar haar 50e verjaardag en verbindt dit met een bijeenkomst op 6 juni 2018 vanaf 15:00 uur in het NINO-gebouw in Nordhorn gevolgd door een  “get together“.

jun
7
do
Ontmoeting subcommissies Ruimtelijke Ordening Noord en Zuid @ Nino-gebouw
jun 7 @ 09:30 – 13:00

De twee subcommissies Ruimtelijke Ordening Noord en Zuid ontmoeten elkaar voor een gezamenlijk overleg in het NINO-gebouw.

jun
8
vr
Bezoek van algemeen directeur provincie Limburg en team public affairs aan Grenspost Düsseldorf @ Consulaat-Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden
jun 8 hele dag
jun
11
ma
3 + 3-overleg @ Schloss Moyland
jun 11 @ 10:30 – 15:30

Bestuurlijk 3+3-overleg in aanwezigheid van Minister Holthoff-Pförtner

jun
27
wo
Ondertekening memorandum Oost-Nederland – Münsterland
jun 27 hele dag
jun
28
do
Coördinatiegroep Ministerium ULNV – NL provincies @ MULNV NRW
jun 28 @ 11:00 – 15:00
sep
20
do
10e IHK-Aussenwirtschaftstag NRW @ Aachen
sep 20 hele dag

Meer dan 1.000 deelnemers uit 90 landen stellen zich voor. Er zal een grote beurs zijn met meerdere branches, talk-panels en netwerkevents.

nov
14
wo
Duits-Nederlandse Handelsdag in Mönchengladbach @ Borussia-Park
nov 14 @ 10:00 – 17:00

Op woensdag 14 november 2018 vindt voor de negende keer de Duits-Nederlandse Handelsdag in Mönchengladbach plaats. In het Borussia-Park kunnen Nederlandse en Duitse ondernemers nieuwe contacten leggen en hun bestaande netwerk onderhouden. Ondernemers die op zoek zijn naar zakelijke kansen in het buurland, kunnen hier de mogelijkheden verkennen.

Ervaren experts geven tips en advies tijdens verschillende workshops. De b2b-matchmaking ondersteunt ondernemers bij het vinden van de juiste zakenpartners. Op de informatiemarkt zijn meer dan 60 bedrijven aanwezig die actief zijn in zowel Nederland als Duitsland.

De Duits-Nederlandse Handelsdag is gericht op ondernemers en andere beslissers met een interesse in de Duits-Nederlandse zakelijke betrekkingen. De organisatie van het evenement is in handen van de Duitse Industrie- und Handelskammer (IHK) Mittlerer Niederrhein en de Kamer van Koophandel Nederland.